Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Modern Oturma Odaları İçin Tavsiyeler

03-07-2020 16:30
Modern Oturma Odaları İçin Tavsiyeler
Modern Oturma Odaları İçin Tavsiyeler

KOLTUK TAKIMLARINDA MODERN ÇAĞ

Teknoloji çağıyla birlikte aklımıza gelebilecek her şeyde modernleşme başladı. Hatta öyle ki mimariden modaya kadar her alanda şu an teknoloji ve modernleşmeden sonuna kadar yararlanılmakta. Haliyle bu yenilikler mobilya sektörüne de son yıllarda yerleşmeye başladı. Özellikle de koltuk takımlarında modernleşme hızla yaygınlaşmakta. Modern koltuk takımları fonksiyonel özelliklerinden dolayı da en çok tercih edilen oturma gruplarında yer alıyor. Koltuk takımlarındaki modern yenilikler hakkında bilgi almak için okumaya devam edin.

Tasarımsal yenilikler

Modern dekorasyon akımının ortaya çıkmasıyla birlikte mobilyaların görünüşlerinde de modernleşmeye gidildi. Modern dekorasyon dendiğinde akla temiz, keskin çizgiler ve oldukça basit bir renk paleti gelmeli. Modern dekorasyon akımında karmaşadan ziyade sadelik ön planda. Bu sebeple modern oturma grupları da daha sade tasarlanıyor.

Teknolojik yenilikler

Modernleşme deyince akılda sadece tasarımsal yenilikler oluşmamalı. Artık her şeyin içine teknoloji yerleştirilerek "akıllı” ürünler üretilmeye başlandı. Bu mobilya sektörü için de geçerli olan bir yenilik. Koltukların mekanizmaları artık motorlu olarak üretilmekte. Kumandanın tuşlarına bastıktan sonra uzanma koltuğu haline gelen kanepeler, yatak olan üçlü koltuklar vb. şeklinde fonksiyonel olarak üretilen koltuk takımları, kendi içerisinde farklı şekillerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Koltukların kendi içerisinde dönüşmesinin dışında; artık telefonunuzu ya da bilgisayarınızı şarj etmek için uzağa gitmek yerine koltuğunuzdaki priz veya USB girişlerini de kullanabilirsiniz.

Rahatlamaya yönelik yenilikler

Günün yoğunluğundan sonra eve gelip dinlenmek isteyebilirsiniz. Haliyle siz de herkes gibi eve geldiğinizde rahatlamak ve dinlenmek isteyeceksiniz. Bunun için de oturma gruplarınızı rahat ve vücut sağlığına uygun seçmeye özen gösterin. Modern koltuk takımları, sunduğu imkanlarla hem iskelet ve kas sistemi sağlığınız için hem de mental sağlığınız için biçilmiş kaftan. Dilediğiniz şekle girebilen bu koltuk takımlarıyla güzelce dinlenmek, oldukça yoğun bir günden sonra çok iyi gelecek.

"Ben evden çalışıyorum.” diyenlerdenseniz de modern koltuk takımları sizin için iyi bir seçenek olacak. Evde çalışırken, çalışma alanınızda daha fazla alan gerektiğinde koltuklarınızın fonksiyonel özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Modern koltukların bazılarında sehpa ya da masa olabilecek bölümler de mevcut.

Küçük evlerde modern koltuk takımları

Küçük bir eviniz mi var? O halde portatif ve fonksiyonel olan modern koltuk takımları eviniz için en ideal koltuk takımları olabilir. Portatiflik ve fonksiyonellik içeren bu koltuk takımları, gerektiğinde içlerindeki mekanizmalar sayesinde şekil değiştirerek daha fazla oturma alanı ve hatta yatma alanı oluşturur. Bu sayede de küçük evinizde dilediğiniz gibi misafir ağırlayabilirsiniz.

Kargılı Mobilya olarak biz de bu bahsettiğimiz yenilikleri koltuk takımlarımıza uyguluyoruz. Sitemizden bakarak veya mağazalarımıza gelerek tüm modern koltuk takımı çeşitlerimizi görebilirsiniz.

Yeni Evlenecek Çiftlere Özel Mobilya ve Dekorasyon Tavsiyesi yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.