Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Evlenecek Çiftlere Özel Mobilya ve Dekorasyon Tavsiyesi

19-06-2020 16:33
Yeni Evlenecek Çiftlere Özel Mobilya ve Dekorasyon Tavsiyesi
Düğün Yapacaklara Tavsiyeler

Yeni Evlenecek Çiftler İçin Mobilya ve Dekorasyon Tavsiyeleri

2020’nin başlamasıyla Covid-19, pandemi olarak gündemimize oturdu. Pandemi dolayısıyla da evlenecek çiftlerin planları değişmeye başladı. Bu planlara tabii ki çiftlerin evlerini dekore etmeleri de dahil. Kargılı Mobilya olarak yaptığımız düğün paketleri eminiz ki size yol gösterecek. Yeni trendlere uygun mobilya seçimleri için okumaya devam edin.

Evde geçirilen zamanlar için

Hastalıktan korunma sebebiyle son dönemlerde vaktimizin çoğunu evlerde geçiriyoruz. Bizim önerimiz, yeni evlenen çiftlerin bu detayı da göz önünde bulundurmaları. Ev dekorasyonunda birbirine uyumlu ve ortamı ferah gösteren tercihlerde bulunmak, evde geçirilen zamanları sıkıcı olmaktan uzaklaştıracaktır. Bu sebeple modern ve sade mobilyaları tercih etmeniz doğru bir tercih olur. Örneğin Selen Düğün Paketi bunun için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Selen Düğün Paketi

İskandinav esintileri

Biri İskandinav mı dedi? 2020 dekorasyon trendlerinden biri de İskandinav Tarzı dekorasyon. Nötr renklerin kullanıldığı, doğal unsurların (ahşap, bitki vb.) içinde barındığı, sade ama şık bir tarz istiyoruz derseniz, bu tarz size uyacak. Black Gold Düğün Paketi’ni evinizde kullanıp aksesuarlarla tamamlayarak evinizde İskandinav esintilerini hissedebilirsiniz.

Black Gold Düğün Paketi

Sanat kokulu evler

Bu senenin trendlerinden birisi de sanatsal objelere evlerde yer vermek. Siz de evinizin dekorasyonunda sanatsal objeler kullanmak istiyorsanız, Kristal Düğün Paketi sizin için çok uygun. Gri tonlarının ağırlıkta olduğu bu paket, bizce sanatsal aksesuarlar ile çok uyumlu olacak.

Kristal Düğün Paketi

Evlerde gösteriş sevenlerr

"Ben lüks ve elegan görünümü seviyorum, evimi öyle döşeyeceğim.” derseniz, bunun için de paketlerimiz mevcut. Gösterişli tarzı evinize yansıtmak için Portego Düğün Paketi ve Spencer Düğün Paketi, sizin için ideal olacak.

Spencer Düğün Paketi

Beyaz renginin şıklığı

Evlerde beyaz rengini kullanmak, son zamanlarda ferah bir yaşam alanı elde etmek isteyenlerin ilk tercihi. Beyaz aynı zamanda sadeliğin ve şıklığın rengi olduğu için tercih edilebilecek renkler arasında. Beyaz renk mobilyaları dikkat çekici objelerle kombinlemek de evin içinde oldukça şık olacak. Beyaz mobilyalar için Hestia Düğün Paketi'ni tercih edebilirsiniz.

Hestia Düğün Paketi

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.