Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İçerik Üreticileri İçin En İyi Arka Plan Dekorasyonu Fikirleri

22-06-2020 12:16
İçerik Üreticileri İçin En İyi Arka Plan Dekorasyonu Fikirleri
İçerik Üreticilere Arka Plan Tavsiyeleri

İçerik Üreticileri İçin Arka Plan Dekorasyonu Fikirleri

Sosyal medya platformları hayatımıza girdiğinden beri herkes, özellikle de genç kesim, hayatlarını bu platformlarda paylaşmaya başladı. Sosyal medya platformlarında paylaşım yapanların sayısı arttıkça, markalar bunu farketti ve reklam stratejilerini bu yönde planlamaya başladılar. Bu sebeple de paylaşımlarında reklam yaparak para kazanan influencer’lar ortaya çıkmaya başladı. Buna bağlı olarak, insanların çekimlerini yaptıkları mekanlardaki arka planlar çok önemli hale geldi. İnsanlar artık sosyal medya platformlarında sık sık paylaşım yaptıkları için evlerini de buna göre dekore etmeye başladılar. Biz de Kargılı Mobilya olarak sizler için bazı dekorasyon önerilerinde bulunmak istedik.


Sade arka planlar

Bilgilendirici içerikler mi üretiyorsunuz? Ya da kendinizin ön planda olduğu ve aynı zamanda da arka planın sade ve şık olduğu içerikleriniz mi var? O halde dekorasyon için doğru yere geldiniz. Düz bir duvarın önünde şık birer lambader ve koltukla gayet sade ve hoş bir arka planınız olabilir. Biraz daha hareketlendirmek için de bir biblo ya da tablo da ekleyebilirsiniz.


Ev Dekorasyon Önerisi

Seyahat blogger’ları için

Seyahatlerinizden bahsettiğiniz içerikler mi üretiyorsunuz? Kapalı mekan çekimlerinizde seyahat etmeyi anımsatacak objeler olursa bizce içerikleriniz göze daha anlamlı ve ilgi çekici görünecek. Bunun için dekoratif dünya gibi aksesuarları kullanabilirsiniz. Ayrıca bir kütüphane ya da doğadan ilham alınarak tasarlanmış aksesuarların tercih edilmesi de eminiz ki çekimlerinizde hoş duracak.


Dekoratif Dünya Haritaları

İçerik üreten gençlerdenseniz

Özellikle gençler, kendi odalarında video ya da fotoğraf çekip paylaşmaya bayılıyor. Odalarını da buna göre dizayn ediyorlar. Sade oda takımlarını çeşitli aksesuarlarla renklendirmek oldukça iyi bir fikir. Açık renk mobilyalar ise sadelikleriyle her zaman ön plana çıkan seçeneklerden. Tusco, Optimist ve Baros genç odası takımları da sadelikleriyle göz kamaştırıyor.


Genç Odası Mobilyaları

Lifestyle içerik mi dediniz

O zaman bu adres doğru yer. Köşe koltuklar ve berjerler rahatlıklarından dolayı en sık tercih edilen mobilyalardan. Lifestyle blogger’ların ise içerik oluştururken tercih etme sebepleri dekoratif durmaları. Evinizde lifestyle tarzda bir çekim yapacaksanız siz de bu mobilyaları değerlendirebilirsiniz.


Köşe Koltuk Modelleri ve Fiyatları

Son olarak;

Evinizde hoş arka planlar oluşturmak için mobilyalarınızla birlikte obje ve aksesuar kullanımı da çok önemli. Aksesuar yanında duvar rengi seçimlerinizi de dikkatlice yapmanızı öneriyoruz. Tüm bunları tam anlamıyla istediğiniz gibi yapabilmek için dekorasyon tarzınızı belirlemeniz şart. Bunun için de diğer yazılarımıza göz atmayı unutmayın.


Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.