Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evinizdeki Minik Keyifli Köşeler

24-08-2020 15:48
Evinizdeki Minik Keyifli Köşeler

Evinizdeki Minik Keyifli Köşeler

Herkes evinin farklı köşelerinde keyif yapmayı çok sever. Yaşam alanı olan evlerinizde ise minik keyif köşeleri oluşturmak sizi motive edecek ve keyfinize keyif katacak en güzel yöntemlerden. Üstelik köşelere eklenecek minik eşyalarla çok da kullanışlı hale getirip keyif zamanlarınızı uzatabilirsiniz.

Pencere önü köşesine ne dersiniz?

Evinizdeki minik keyifli köşeler

Yatak odanızda, koridorunuzda, mutfağınızda, salonunuzda… Kısacası evinizin herhangi bir yerinde olan ve değerlendirmesi çok zor görünen pencere önlerini keyifli ve eğlenceli bir köşeye çevirmek, evinizde geçireceğiniz zamanı artıracak. Yağmurlu ya da karlı havalarda müzik dinlerken battaniyenizin altına girip dışarıyı izlediğinizi bir düşünün. Bunun için de bir berjer, pencere önüne birkaç aksesuar, küçük bir aydınlatma ve sehpa gayet iyi fikir.

Kahvenizi bu köşede almak ister misiniz?

Evinizdeki minik keyifli köşeler

Haftasonu sabah uyanıp güzelce kahvenizi demlediğinizi hayal edin. Kahvenizi yudumlarken bir yandan da kitap okuyor veya internette geziniyorsunuz. Bu keyfinizi neden daha da keyifle yapmayasınız? Evin ufak bir köşesini kahve köşesi yapmak oldukça tatlı bir fikir. Bir daybed ya da berjer ve yanına koyacağınız yan sehpa ile kombin yaptıktan sonra koltuk örtüleri, kırlentler gibi aksesuarlarla bu köşeyi renklendirebilirsiniz. Eğer dekore ettiğiniz alanda biraz daha yer varsa, bir dresuarı kahvelik gibi kullanarak kahvelerinizi ve kahve demleme ekipmanlarınızı buraya yerleştirebilirsiniz. Vintage bir dekorasyon yapmak da misafirlerinizin sizden kahve içmeden gitmelerini kesinlikle engeller.

Yoğun geçen bir günün ardından dinlenme köşenizi özlediğinizi duyar gibiyiz

Evinizdeki minik keyifli köşeler

Çok yoğun geçirdiğiniz bir günün ardından eve dönüş yolundayken, evde dinlenmeyi hayal edersiniz. Evinize gittiğinizde sadece dinlenmek için ayrılmış bir köşe düşünün. Böyle bir köşeye sahip olmak için köşe koltuklardan yararlanabilirsiniz. Modüler olan köşe takımları, sizin ihtiyacınıza göre tasarlanıyor. Sonrası keyfinize bakmak. Dinlenirken yanınıza çayınızı da almayı unutmayın. Loş bir aydınlatmayla oldukça iyi bir şekilde dinlenerek kendinize gelebilirsiniz.

Kitap okuma köşesi olmazsa olmaz

Evinizdeki minik keyifli köşeler

Yalnız yaşayan, arkadaşıyla ya da ailesiyle yaşayan birinin evinde, kısaca her evde, kitap okuma köşesi mutlaka olmalı. Kitap okumanın yararlarını herkes biliyordur ancak evinizde bu iş için özel dizayn edilmiş bir köşe olması, kitap okumaya sizi daha çok teşvik eder. Çocuklarınızla yapacağınız kitap okuma zamanlarının da böyle bir köşede olması, onlara okuma alışkanlığı kazandırmak açısından oldukça yararlı olacak.

Böyle bir köşe yapmak için estetik duran bir kitaplık ve yanında yine modüler köşe koltuklardan kullanabilirsiniz. Köşe koltuklar, uzanarak kitap okumak isteyenler için biçilmiş kaftan. Ek olarak, kitap okuma köşenizin aydınlık olmasına da önem göstermelisiniz.

Evinizde keyifli köşeler yaratırken kullanacağınız mobilyalar için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.