Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bahar Renkli Koltuk Takımları

18-05-2021 17:46
Bahar Renkli Koltuk Takımları
Rivne koltuk takımı

Bahar Renkli Koltuk Takımları

2023 bahar renkli koltuk takımları tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle geçmiş senelerin karamsarlığını ve kötülüklerini adeta silmek için oluşturuldu. Baharın gelişinin tüm doğaya bir enerji vermesinden dolayı 2023 bahar renklerinde canlı renkler karşımıza çıkmaktadır. Bu yıl açık krem tonundan daha koyu tonlara doğru giden geniş renk seçeneği hakim.

Hayatta kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz yerlerin başında evleriniz gelmektedir. Günün yorgunluğunu, stresini evinize adım attığınız andan itibaren dışarıda bırakabilmeniz için evinizin dekorasyonunun size huzur verecek renk tonlarından yapılması gerekir. Size huzur ve mutluluk verecek olan oturma odanızı tasarlarken, dekorasyon stiliniz ile bu stile uygun renkleri kullanmaya dikkat etmelisiniz. Doğru dekorasyon stili ile doğru renk seçimini sağlarsanız oturma odanızı şık ve ferah yapabilirsiniz.

Oturma odanız için hangi rengi seçeceğinize karar verirken oturma odalarının vazgeçilmezi olan koltuk takımlarını da bu renge uygun şekilde seçebilirsiniz. 2023 yılının ev dekorasyonuna uygun bir dekorasyon yapmak istiyor, ama hangi renkleri seçeceğinize karar veremiyor musunuz? Kargılı Mobilyanın tasarımcılarının sizlere vereceği öneriler ve 2023 bahar renkli koltuk takımı modellerimiz sizlere bu süreçte yardımcı olacaktır.

Doğayı Oturma Odanızda Hissedin

Doğayı ve huzuru simgeleyen yeşil, şüphesiz modası hiçbir zaman geçmeyecek koltuk takımı renklerinden birisidir. 2023 bahar renklerine baktığımızda yeşilin pastel tonlarının oturma odanıza mükemmel bir uyum sağlayacağını düşünüyoruz.

Messina koltuk

Pastel yeşil renge sahip Messina koltuk takımı ise bu uyumu sağlayacak modellerimiz arasında kesinlikle bulunmaktadır. Pastel tonlu yeşil ile şık bir tasarıma sahip olmasının yanında gürgen ve kayın ağacından yapılması da oturma odanızda uzun yıllar sizlere eşlik edecektir.

Her Yılın Trend Rengi Gri Koltuk Takımı

Her yılın trend renkleri arasında yerini alan gri 2023 bahar renkleri arasında da yerini almaktadır. Grinin hemen hemen her renk ile kolaylıkla uyum sağlaması sayesinde oturma odanızı farklı tasarımlarla dekore etmeniz ise oldukça kolay. 2023 yılı bahar renkleri arasında gri pastel tonlarıyla öne çıkmasıyla oturma odanız için pastel gri tonlu koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz. Asil renklerden birisi olan gri ile beyaz ya da kahverengi renklerini bir arada bulundurarak oturma odanızda mükemmel bir uyum ile modernliği bir arada bulundurabilirsiniz.

Helmut koltuk

Helmut koltuk takımı ise tüm bu mükemmelliğin yanında deri detayının da bulunmasıyla şüphesiz 2023 yılının en çok tercih edilen modellerinden birisi olacaktır. Oturma odanız için seçeceğiniz TV üniteleri, sehpa ve aydınlatma gibi oturma odasında bulunması gereken ürünlerin de seçimini doğru yaptığınız takdirde görenlerin hayran olacağı bir oturma odasına sahip olabilirsiniz.

İyi bir ev dekorasyonu yapmak sanıldığının aksine oldukça zor bir eylemdir. Hangi renklerin birbiriyle uyumu olacağını, nasıl bir dekorasyon tarzı yaratmak istediğinizi bilmeniz gereklidir. Hangi mobilyaların kullanılıp kullanılmayacağı gibi birçok karar verme durumu bu süreçte başlamaktadır. Dekorasyon yaparken size yardımcı olacak tüyolar yazımızı inceleyerek dekorasyon hakkında dikkat etmenizi önerdiğimiz bazı noktaları da atlamadan şık ve kullanışlı bir dekorasyon yapabilirsiniz.

Küçük Renk Dokunuşlarından Kaçınmayın

Dekorasyon yaparken kendinizi bir tarza yönelik kısıtlamamanızı öneririz. 2023 yılı trend renkleri sizler için bir dekorasyon önerisinde bulunsa da oturma odanıza kendinize ait dokunuşlarda bulunun. Güzellik ayrıntılarda gizlidir. Bu ayrıntıları oturma odanız için seçeceğiniz aydınlatmalarla, tablolarla veya halı/kilimlerle oluşturabilirsiniz. Oturma odanızı dekore ederken bu gibi aksesuarlarla dekorasyon tarzınızı özgün bir hale getirebilirsiniz.

Yazar:
Doğukan Hazar AVCU
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.