Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Evlenecek Çiftlere Alışveriş Tavsiyeleri

Yeni Evlenecek Çiftlere Alışveriş Tavsiyeleri
Orion Modern Koltuk

Yeni Evlenecek Çiftlere Tavsiyeler

Evlenmeye karar verecek olan çiftlerin şu süreçte planlamaları gereken birçok konu olacaktır. Düğün öncesinden düğün sonrasına kadar her aşamanın istediğiniz gibi geçmesi için evleneceğiniz eşinizle iyi bir istişare yapmanız fayda vardır. Düğün planınızı oluşturduktan sonra sizleri yaşayacağınız evin dekore edilmesi süreci beklemektedir. Yeni evlenecek çiftlere alışveriş tavsiyeleri ile sizleri bu süreçte nelerin bekleyeceğine ve nasıl kararlar verebileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmak isteriz.

1 - Bütçenizi Belirleyin

Sizler dünya evine girmek için güzel bir adım atmış olsanız da bu adım sizleri maddi olarak biraz yorabilir. Bunda endişe edecek birşey yok. Yeni bir düzen kurmak ve bu düzende bir ömür yaşayacağınız yuvayı inşa etmek için bütçenizi önceden belirlemeniz size kolaylık sağlayacaktır. Sıfırdan bir evin için dekore etmek başta sizlerin gözüne büyük bir dağ gibi görünse de doğru adımlarla bu süreci kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz.

2 - Oturacağınız Evi Önceden Tutun ve Ölçülerini Alın

Evin dekorasyon aşamasına geçmeden önce hangi evde oturmak istediğinize karar verip buna uygun ev alışverişi yapmanızda fayda vardır. Bütçenize ve hayatınıza uygun olan eve karar verdikten sonra evin odalarının ölçülerini almalısınız. Ölçüler alındıktan sonra boş olan evde hayallerinizdeki evi birlikte konuşun.

Hangi odanın ne olacağına, hangi duvara ne konacağına gibi belirleyebildiğiniz detayları birlikte konuşup bir taslak oluşturmalısınız. Bu ev eşinizle sizin yuvanız olacağı için bu istişarelerle yola çıkmanız ve buna uygun bir dekorasyon yapmanızı sizlere önermekteyiz.

3 - Farklı Tasarımları ve Mobilyaları İnceleyin

Evinizi nasıl dekore edeceğiniz hakkında sizler belli bir yere gelmiş olsanız da tasarım dergilerinden ve mobilya sitelerinden tasarım fikirleri alın.

Tasarımın bir sonu ve net bir çizgisi olmadığı için farklı tasarımlar görüp incelemeniz sizin kendi zevklerinizi yansıtabilmeniz için de sizlere yardımcı olacaktır. Modern tasarımlar günümüzde sıklıkla tercih ediliyor olsa da bu tasarımın geniş bir çerçevesi olduğu için sizler size uygun modern tasarımla yapabilirsiniz. Vintage, klasik, avangart gibi farklı tasarımları da sizler, kendi zevklerinize uygun olarak özgürce biçimlendirebilirsiniz. Dizayn edeceğiniz evin sahipleri siz ve eşiniz olacağı için belli kalıplara bağlı kalmayıp özgür olmakta sizin elinizde.

4 - Yaşam Tarzınızı Belirleyin

Yaşam tarzınızı belirlemeye çalışın. Sade bir yaşam mı?, doğa ile iç içe bir yaşam mı? modern bir yaşam mı? sizlere uygun bunu çift olarak kararlaştırın. Yaşam tarzınızı belirledikten sonra bu tarza uygun dekorasyon planları oluşturabilmeniz çok daha kolay olacaktır. Dekorasyon yaparken sizlere yardımcı olabilecek tüyolar yazımızı da incelemeniz bu süreçte size farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.

5- Odalarınızda Küçük Detayları Atlamayın

Mobilya Aksesuarlar

Güzellikler küçük detaylarda gizlidir. Ev dekorasyonu yaparken de bu detayları odalarınıza uygun şekilde yerleştirmeye çalışın. Oda aydınlatması için avizenin yanında şık lambader modelleri arasından seçim yaparak odanın atmosferini değiştirebilirsiniz

Evi a’dan z’ye tüm mobilya ve aksesuarlarını siz seçip dizayn ettiğiniz için bu konuda olduça şanslısınız. Ev aksesuarlarını zevklerinize ve yaşam tarzınıza göre odalarınıza dizayn etmeyi de ihmal etmemenizi öneririz.

6 - Düğün Paketlerini İnceleyin

Düğün Mobilya Paketleri

Düğün paketleri mobilya firmalarının tasarımcıları tarafından özenle hazırlanıldığı için tasarım anlamında sizlere büyük yardımı olabilir. Paket içerisinde sunulan mobilyaların tarzlarının ve renklerinin birbirine uyumlu olması size farklı perspektiflerden bakmayı da sağlayacaktır. Yılın çoğunluğunda sizlere kampanyalı olarak sunulan bu şık düğün paketleri sizlere maddi olarak büyük kazançlarda sağlayacaktır.

Eviniz için alabileceğiniz tüm mobilya ve aksesuarlar için web sitemizden seçimler yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz bu seçimleri incelemek ve görmek için mağazalarımızdan size yakın olanına gelebilir ve misafirimiz olabilirsiniz.

Yazar:
Doğukan Hazar AVCU
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.