Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yaşam Alanında Tv Ünitesiz Asla

21-09-2020 14:03
Yaşam Alanında Tv Ünitesiz Asla
Velora TV Ünitesi

Yaşam Alanında Tv Ünitesiz Asla!

Eskiden evlerimizde kullandığımız TV sehpalarının yerlerini son dönemlerde TV üniteleri almaya başladı. Peki TV üniteleri tam olarak ne işe yarıyor?

Televizyonların duvara asılması, etrafta karmakarışık bir halde duran kablolar, müzik setleri… Düşününce bunların hepsi yaşam alanlarında asla dekoratif durmuyor. TV üniteleri tam da bu amaçla üretilmeye başlandı.

TV Üniteleri

Evlenecek çiftler ya da ev dekore edecek kişiler, salon takımı satın alırken takım içerisinde TV ünitesi olup olmadığına mutlaka bakıyorlar. TV üniteleri halk arasında LCD televizyonların tamamlayıcısı gibi düşünülse de aslında birçok açıdan kolaylık sağlamakta. Daha önceleri vitrin dediğimiz mobilyalar şimdilerin TV üniteleri olarak da bilinir. Bu yüzden bazı vitrin eşyalarını muhafaza etmek için TV üniteleri kullanılabilir. Oturma odanızda ya da salonunuzda nereye koyacağınızı bilemediğiniz eşyalar mı var? Bunları da TV ünitesine koyarak ortamdaki fazlalık olan eşyaları toplayabilirsiniz.

Küçük bir eviniz var ve kendinize okuma Evinizdeki minik keyifli köşeler yapacak bir alan bulamıyorsanız, yine TV ünitelerinden yararlanabilirsiniz. Kütüphanesi olan TV ünitesi modelleri sizin için biçilmiş kaftan.

TV Üniteleri

TV ünitelerini seçerken dikkat edilmesi gereken küçük ama önemli noktalar var. Öncelikle alanınızın büyüklüğünü ölçüp, daha sonra bu alanın ne kadarını kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bunun yanında televizyonunuzun ölçülerini de bilmeniz gerekli. Daha sonra TV ünitenizi ne amaçla ve nasıl kullanacağınızı planlamalısınız. Buna göre; TV üniteniz duvarı kaplayan tarzda mı olacak yoksa kısa ama yanlara doğru genişleyen bir tarzda mı olacak, seçebilirsiniz.

TV ünitenizle dekoratif bir dizayn mı yapacaksınız yoksa onu daha çok depolama alanı gibi mi kullanacaksınız? Eğer TV ünitenizi dekoratif bir amaçla kullanacaksanız, bol raflı olanlardan satın almanızı öneririz. Ancak eşyalarınızı düzenli bir şekilde depolayarak kullanmak istiyorsanız da çekmeceli olanlara bakmayı unutmayın. Çekmeceli olanlar depolama alanı olarak kullanmak için bire bir.

TV ünitenizi seçerken üretildiği malzemeye ve kullanılan boyaya dikkat etmeyi unutmayın. Dayanıklı malzeme ve boyayla üretilmeyen ürünler, kısa bir süre içerisinde çizilirler ya da deforme olmaya başlarlar. Bu sebeple üretimde kullanılan malzeme ve boya oldukça önem arz eder.

Daha fazla dekorasyon öneri ve fikirleri için blogumuzu takip etmeye devam edin. TV ünitelerinin çeşitleri ve daha fazlası için web sitemizde küçük bir gezinti yapmayı unutmayın.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.