Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Online Mobilya Alışverişi Yapacaklara Tavsiyeler

27-06-2020 17:18
Online Mobilya Alışverişi Yapacaklara Tavsiyeler
Online Mobilya Alışverişi

Online Mobilya Alışverişi Yapacaklara Tavsiyelerimiz Var

Günümüz şartlarında insanlar zamandan tasarruf etmek için her şeyin pratik bir yolunu bulmaya çalışıyorlar. Gün içindeki yoğunluktan dolayı en temel alışverişe bile zaman ayıramamaya başlayan herkes soluğu internetten alışverişte almaya başladı. Zamanla bu sistem gelişti ve artık her şeyi tek bir tıkla kapımıza getirebilir olduk.

Şimdilerde mobilya sektöründe de online mobilya alışverişi oldukça artmış durumda. Eskiden insanlar evlerini döşeyeceklerinde ya da mobilyalarını yenileyeceklerinde direkt soluğu mobilya mağazalarında alırlardı. Şimdi internetteki imkanlar sayesinde her ürünün en ince detayına kadar erişebiliyoruz. Bir yatağın ne kadar rahat olduğundan tutun da bir dolabın dayanıklılığına kadar her şeyi öğrenmek mümkün. Sonrası ise ürünün sepete eklenme aşaması ve sonra ürün kapıda.

Mobilyalarınızı online olarak satın alacaksanız, bu noktada size birkaç tavsiyemiz var;

Birincisi; evinizin ölçülerine göre mobilya seçmeniz.

Mobilyalar çok güzel görünebilir ancak online mobilya alışverişinde yapılacak en büyük hatalardan birisi ezbere ürün satın almak. Ölçülerine bakmadan aldığınız bir ürün sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Buna öncelikli olarak dikkat etmenizi öneriyoruz. Dipnot; "küçük alanlarda büyük mobilyalar kullanmak evinizi olduğundan çok daha küçük gösterir".

İkincisi; mobilyalarınızı almadan önce ev dekorasyonu bloglarını ve dergilerini karıştırmak.

Ev dekorasyonunuzda esinleneceğiniz akımı belirlemek için bu oldukça etkili bir yol. Ayrıca bazı küçük tüyolar, tahmin ettiğinizden bile daha çok yerden kazanmanızı sağlayabilir. Örneğin minimalizme uygun bir dekorasyon yapacaksanız, üzerinde saklama alanı yaratabileceğiniz mobilyalar seçmelisiniz. Bu tip tüyolar için de KargılıSTYLE gibi dekorasyonla alakalı kaynaklardan araştırma yapmalısınız.

Üçüncüsü; sağlam ve güvenli mobilyalar seçmeye özen gösterin.

Evinizde çocuk ya da minik canlar varsa hem onların güvenliği için hem de sizin olası ev kazalarına maruz kalmamanız için ürünlerin özelliklerini iyice okuyup sağlamlıklarından ve güvenliklerinden emin olun.

Dördüncüsü; ürün yorumlarını okumayı unutmayın.

Online mobilya alışverişindeki diğer dikkat edilmesi gereken önemli nokta ise mobilyaları satın alıp kullananların yorumları. Beğendiğiniz bir mobilyayı gerçekten göründüğü gibi kullanabiliyor musunuz? Mobilya ne kadar dayanıklı? Yorumları okuyarak tüm bunları görebilirsiniz.

Verdiğimiz tavsiyelerin yanında, mobilyanızı internetten alırken teslim tarihlerine de dikkat etmelisiniz. Eğer yeni bir eve taşınıyorsanız ve mobilyalarınızı internetten satın alıyorsanız, taşınma tarihinizden bir ya da iki hafta öncesinde mobilyaların evinize teslim edilmiş olması, yerleşebilmeniz için oldukça kolaylık sağlayacak.

Hayallerimizdeki evlere ulaşmak, yukarıda anlattığımız gibi online mobilya alışverişi sayesinde artık çok daha kolay. Modern mobilya tarzına mı bakıyorsunuz? Yoksa minimal severlerden misiniz? "Ben aksesuarları bol kullanacağım.” diyenlerden de olabilirsiniz. Kargılı Mobilya’nın online mobilya alışveriş sistemi sayesinde hepsi bir tık uzakta. Üstelik müşteri temsilcilerimizle görüşerek de dilediğinizi sorup rahatlıkla alışverişinizi yapabilirsiniz.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.