Kategoriler
Mağazalar İletişim bilgileri
Üye Ol Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Kayıtlı e-posta hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2022 Yaz Dekorasyonu

02-08-2022 14:01
2022 Yaz Dekorasyonu
2022 yaz dekorasyonu

2022 YAZ DEKORASYONU

Yaz mevsimi geldiği zaman, mevsimin getirdiği pozitif enerjiyi bulunduğumuz yerlere de taşımak isteriz. Yaşadığımız yerdeki dekorasyon, hayat enerjimizi ve üretkenliğimizi son derece etkileyen bir unsurdur. Yazları küçük dokunuşlarla yaşam alanımızı renklendirerek daha mutlu olacağımız versiyona çevirebiliriz. Bu yazımızda da size 2022 yaz dekorasyonu hakkında tüyolar vereceğiz.

Renkler

2022 yaz dekorasyonu

Panthone’a göre bu yazın renkleri mavi, kahverengi, kırmızı ve pembe tonları. Daha sade renklere bakacak olursak da açık ve soğuk yeşil & gri tonlarını seçmişler. Dekorasyonda ise bu renkleri kullanmak son derece kolay.

Harbor Blue diye geçen koyu mavi tonu, huzur ve sakinliği temsil eden bir renk. Dolayısıyla huzurlu ve sakin bir yaşam alanı istiyorsanız bu renkten yararlanmanızı öneririz. Koyu mavi bir kırlent veya aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda duvarlarda da birkaç renk kullanmak oldukça moda. Evinizdeki duvarlardan birini Harbor Blue rengiyle renklendirebilirsiniz.

Makrome Aksesuarlar

Geçtiğimiz seneden beri bohem dekorasyon stilinin bir parçası olan makrome aksesuarlar bu yaz da tercih edilen dekorasyon ürünleri arasında. Makrome aksesuarlar ile 2022’de de yaz enerjisini eve getirebilirsiniz.

Bitkiler ve Doğal Aksesuarlar

2022 yaz dekorasyonu

Yazın geldiğini evlerde en güzel hissettirebilecek bir diğer unsur da yeşil ve çiçekli bitkiler. Yeşil ve büyük ev bitkilerinin yaşam alanlarında kullanılması, tropikal bir atmosfer oluşturacağı için yaz enerjisini direkt olarak evinize taşıyacaktır. Rengarenk çiçekli bitkiler ise evinize neşeli bir enerji getirecektir.

Evinizde kullanacağınız doğal aksesuarlar da kullandığınız bitkilerle uyum sağlayarak evinizde yaz mevsimini yaşatacak. Örneğin hasır sepetler, ahşap sehpalar, sandalyeler veya doğal malzemeden yapılmış lambaderler tam da bu dekorasyon için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Linda Lambader

Kütük Zigon Sehpa

Renkli Koltuk Takımları ve Berjerler

Salonda değişiklik yapmak isteyenler renkli koltuk takımlarına veya berjerlere dekorasyonunda yer verebilir. En şık ve en kaliteli koltuk takımları ve berjerler için web sitemizin bu bölümüne göz atmanızı öneririz.

Yuvarlak Hatlı Eşyalar

Yuvarlak hatlı eşyalar kullanmak dekorasyonda oldukça yumuşak bir görüntü yaratacaktır. Bir abajur alacaksanız gövdesinin yuvarlak ve kıvrımlı olmasına özen gösterebilirsiniz. Orta sehpalar ve zigon sehpalarda yine aynı şekilde yuvarlak hatlı olanları tercih edebilirsiniz. Size bir tüyo verelim; metal detaylı eşyalar da 2022 yazının en gözde unsurlarından.

Teknolojik Detaylar

Koltuk Takımı

Her sektör gibi mobilyacılıkta da teknolojik detaylara yer verilmeye başlandı. Mobilyaların teknolojiyle kombinlenmesi sektörde oldukça fark yaratıyor. Bu tip mobilyalar evlerde de oldukça kullanışlı oluyor. 2022 yazında da ön plana çıkan mobilyalar yine teknolojiyle kombinlenmiş mobilyalar. Koltuk takımlarınızı ses sistemli tercih ederek evinizde farklı bir ortam yaratabilirsiniz.

Yazar:
İrem Karakahya
Stilist & Yazar

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.